keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Ystäviä ympäri Suomea




Paljon on ehtinyt tapahtua syksyn aikana, enkä ole blogin puolella pysynyt yhtään perässä. Nyt sain tietokoneen kuitenkin taas käyttöön ja muutaman päivän peliputken jälkeen maltoin blogia kirjoittelemaan. 
Kävin Porissa Alisaa ja Annaa moikkailemassa ja mukaan tarttui Ilyksi nimetty pieni otus, jonka Anna oli minulle tilauksesta tehnyt. Oli mukavaa nähdä pitkästä aikaa ja kierrellä kauniita maastoreittejä Alisan kanssa. Pelkäsin awkwardeja hiljaisuuksia ja ulkopuolisuuden tunnetta, sillä en ollut pitkään aikaan heitä nähnyt, mutta onneksi juttu luisti ja mäkkimätöt maistuivat.


Saatoin suunnata myös Jyväskylään Joeyn leirille, josta en tuntenut ketään entuudestaan. Tapasin Maikkenin ensimmäistä kertaa matkakeskuksessa ja ryntäsimme kauheiden kantamusten kanssa picnicciin syömään. Hajaannuimme kyyteihimme ja lähdimme kohti Saarijärveä.



Kiitos Sennille ihanista suitsista ♥


Pari yötä ja kolme päivää hujahti ohi liian nopesti. Kauniit maiset, hyvä ruoka, sekä sitäkin parempi porukka ja tunnelma veivät mukanaan ja oli kyllä ikimuistoinen ja ihana kokemus. Ehkäpä uskaltaudun tuistekkin tuntemattomien keskelle! ♥ Kiitos kaikille ihanille! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti